Bijeljina: Izbor sportiste godine

U organizaciji ,,Semberskih novina’’, a pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina, po 47. put biće organizovana tradicionalna manifestacija „Izbor sportiste godine Grada Bijeljina 2023“.
Svojim prijedlozima, klubovi će doprinijeti uspjehu ove manifestacije i objektivnom vrednovanju uspjeha sportskih klubova i pojedinaca u 2023. godini.

Ove godine biće izabrano:

deset najboljih sportista u seniorskoj kategoriji (od kojih će stručni žiri proglasiti tri najuspješnija);
dvije najuspješnije ekipe (u muškoj i ženskoj konkurenciji);
najuspješniji trener;
najuspješniji sportski radnik;
najbolji pedagog fizičke kulture;
najbolji sportista u kategoriji invalidnih lica;
najperspektivniji mladi sportisti (maksimalno deset sportista). Pod pojmom mladih sportista podrazumijevaju se juniori, kadeti, pioniri, pjetlići i ostali koji se nisu takmičili u seniorskoj kategoriji;
ambasador Grada Bijeljina za 2023. godinu.

Stručni žiri zadržava pravo da ne rangira sportiste ili klubove, ukoliko smatra da plasmani u 2023. godini nisu bili na nivou zadovoljavajućih rezultata i kriterijuma za izbor sportiste godine.

Za svakog predloženog kandidata ili klub potrebno je dostaviti pismeno obrazloženje uz fotografije sa navedenim rezultatima i uspjesima u 2023. godini.

Prijedloge je potrebno dostaviti u elektronskoj formi na mejl adresu: semberskebn@gmail.com do 29. februara 2024. godine.

Kontakt telefon za dodatne informacije je 055/202-621 ili navedeni imejl, navodi se u obavještenju zvanične internet stranice Grada Bijeljina.

Više informacija u vezi sa prijavom i propozicijama mozete pronaći OVDJE. 

 

Zvanična internet prezentacija grada Bijeljina