„Malini u čast, s malinom u slast“

U okviru manifestacije „Dani maline“, Opština Bratunac organizuje i takmičenje u izboru najukusnije kolača od maline. Prijava kandidata će se vršiti u prostorijama UŽ „Priroda“ u ulici Svetog Save 157, na email adresu priroda@teol.net . Prijava će se vršiti do 08.06.2023. do 12h. Pravo na prijavu imaju svi građani opštine Bratunac. Uslov za učešće je da kolač od maline u svom sastavu ima malinu ili prerađevine maline. Prilikom prijave potrebno je dostaviti sljedeće podatke: Ime i prezime kandidata, naziv kolača i broj telefona kandidata.
Nakon prijave kandidati će moći da preuzmu u prostorijama Udruženja novčani bon u vrijednosti od 20 KM, za kupovinu namjernica potrebnih za pravljenje kolača, u Tropic marketu u Bratuncu.

Održavanje manifestacije je planirano 09.06.2023. godine u Sportskoj dvorani u Bratuncu, sa početkom u 15:30. Svi kandidati će dobiti zahvalnice i simbolične nagrade za učešće na takmičenju, dok će najbolja tri kandidata čiji kolači budu izabrani dobiti vrijedne nagrade. Degustaciju kolača će vršiti tročlani žiri.

Vedrana Bogdanović
Foto: Pixabay