Info dan Kreativna Evropa

Info dan je namijenjen predstavnicima javnih institucija i organizacijama civilnog društva u području kulture, društvenog aktivizma, medija, znanosti…

BIH Desk Kreativne Europe i Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije pozivaju na Info dan koji će se održati u sklopu otvaranja Mediteran Film Festivala 10. listopada 2023. godine s početkom u 14 sati u dvorani Ureda za europske integracije ŽZH na adresi Fra Didaka Buntića 14, Široki Brijeg (zgrada Boksita).

Info dan je namijenjen predstavnicima javnih institucija i organizacijama civilnog društva u području kulture, društvenog aktivizma, medija, znanosti i obrazovanja, kao i drugim pravnim osobama koje žele konkurirati na pozive programa Kreativna Europa.

Važno: Prijavu (ime i prezime, institucija ili organizacija) je potrebno izvršiti do 9. listopada 2023. godine do 12:00 sati na sljedeći E-mail: info@eui-zzh.ba te potvrditi pozivom na broj telefona: +387 39 703 100.

Broj mjesta je ograničen.

Kreativna Europa je glavni program Europske unije kojim se pruža financijska podrška institucijama i organizacijama u području kulture kako bi čuvale, razvijale i promovirale europsku kulturnu i jezičnu raznolikost, kao i naslijeđe, te unaprjeđivale konkurentnost i ekonomski potencijal kulturnih, a naročito audiovizualnih djelatnosti.

 

Izvor bljesak.info