„Dani Srebrenice 2023.“

Tradicionalna privredna i kulturno-sportska manifestacija “Dani Srebrenice 2023.”,  ove godine će se održati osamnaesti put po redu. Manifestacija će  početi 26. maja 2023. godine  izložbom: “Zavičajne zbirke Biblioteke u Srebrenici”,  sa početkom u 13 časova u prostorijama JU “Narodna biblioteka Srebrenica”. Ovogodišnja manifestacija nudi niz aktivnosti u organizaciji kulturnih, obrazovnih i drugih institucija, te nevladinih udruženja i sportskih klubova sa područja naše opštine.

Pokrovitelj ovogodišnje manifestacije je Opština Srebrenica, glavni sponzor je EKOBOX, medijski pokrovitelji su RTV Srebrenica i UPSMedia Srebrenica, a sponzori su: FOURBHOME, D.O.O. “TREND” Bratunac, “EUROMIX” Bratunac, AD “Zvornikputevi” Zvornik, “Energoinvest” d.o.o. Bratunac, MARK-MILEX, Fabrika za pocinčavanje d.o.o. Srebrenica, d.o.o. “MIMO-GM” Srebrenica, d.o.o. “POLET-SREBRENICA” Ilijaš i drugi.

U sklopu “Dana Srebrenice 2023” održaće se i koncert popularnog pjevača Željka Samardžića u organizaciji Opštine Srebrenica i Plazma sportskih igara,koncert je planiran u petak, 02. juna 2023. godine sa početkom u 21 čas, na igralištu JU “Srednjoškolski centar Srebrenica”.

Privredna i kulturno-sportska manifestacija “Dani Srebrenice 2023” trajaće do 06. juna 2023. godine kada je planirana dodjela zahvalnica učesnicima na izletištu Guber u organizaciji Opštine Srebrenica i Kuće dobrih tonova Srebrenica.

Detaljan program Manifestacije možete pogledati na sajtu Opštine Srebrenica. 

Vedrana Bogdanović