Pripreme za manifestaciju „Dani Srebrenice 2023“

Tradicionalna privredna i kulturno-sportska manifestacija “Dani Srebrenice 2023.”,  ove godine će se održati osamnaesti put po redu. Na sajtu opština Srebrenica možete pronaći obrazac Plana aktivnosti i finansijskih sredstava neophodnih za sprovođenje aktivnosti učesnika na ovogodišnjoj manifestaciji.

Zainteresovani učesnici dužni su da popune Obrazac i isti dostave do 03. maja 2023. godine u šalter salu Opštine Srebrenica naslovljen na kabinet načelnika ili na email adresu. U Obrascu je potrebno navesti naziv aktivnosti, te navesti planirani datum održavanja aktivnosti, naziv organizacije, institucije, kluba ili udruženja, te navesti vrstu troškova i potreban iznos za isti.

Opština Srebrenica će finansirati organizacije, udruženja i klubove koji imaju u planu aktivnosti povodom održavanja manifestacije. Svi koji nisu dostavili narativni i finansijski izvještaj o utrošku sredstava za aktivnosti u okviru “Dana Srebrenice 2022” isti trebaju dostaviti do 03.05.2023. godine u suprotnom neće moći koristiti sredstva za aktivnosti u okviru manifestacije “Dani Srebrenice 2023”.

Vedrana Bogdanović