Ćamil Duraković predsjednik SO Srebrenica
Na danas održanoj konstitutivnoj sjednici SO Srebrenica za predsjednika Skupštine izabran je Ćamil Duraković. Za Durakovića je glasalo 12 odbornika dok je osmoro bilo protiv.
Na današnjoj sjednici izabran je zamjenik načelnika opštine Srebrenica tako da će u narednom periodu tu dužnost obavljati Hamdija Fejzić.
Na sjednici su imenovani i v.d. načelnici pet opštinskih odjeljenja. Jelena Ružić (SNSD) imenovana je za načelnicu odjeljenja za privredu i razvoj. Za načelnika odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove izabran je Darko Grujičić (Ujedinjena Srpska), dok je Dane Katanić (SDS) imenovan za načelnika za finansije. Na mjesto načelnika odjeljenja za društvene djelatnosti i javne servise izabran je Adem Mehmedović (koalicija Moja adresa Srebrenica), dok će Sadmir Nukić na prijedlog DF-a obavljati funkciju načelnika odjeljenja za opštu upravu.
Podsjećanja radi, juče je potpisan sporazum između bošnjačkih i srpskih političkih predstavnika o učešću u lokalnoj vlasti. Koalicioni sporazum su potpisali s jedne strane predstavnici inicijative “Moja adresa Srebrenica“, i s druge strane potpisnici su načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić i predsjednik OO SNSD-a Srebrenica Radomir dr Pavlović.