Besplatne radionice web programiranja

 

Omladinski klub Zvornik organizuje besplatne radionice web programiranja za mlade od 15 do 30 godina starosti, koji se za učešće u radionicama mogu prijaviti putem mejl adrese docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUcGpVa3Hkzq9vm4bjaxam2uVw8VaPi0oshxSN9k2bTPtv7w/viewform 
Učesnicima se nudi mogućnost sticanja novih i unapredjenja postojećih znanja iz oblasti programiranja, gde će isti moći da primijene u daljem školovanju.
Jedan od ciljeva radionice jeste interesovanje djece i mladih za rad na računaru obzirom da većinu slobodnog vremena provode pored računara na internetu.
Radionice će se održavati u igraonici “Wolf“ u Zvorniku dva puta sedmično. Kako je saopšteno iz omladinskog kluba Zvornik, radionice će biti organizovane u skladu sa propisanim epidemijskim mjerama
Inicijativa mladih sprovodi se u okviru projekta “Pozitivno zračenje“ koju realizuje udruženje Naša deca iz Zenice.
Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Inicijative otpornosti Bosne i Hercegovine (BHRI), a koji sprovodi Medjunarodna organizacija za migracije (IOM) uz finansijsku podršku Američke agencije za medjunarodni razvoj (USAID)