Ubistvo u pokušaju u Zvorniku

Policijska uprava Zvornik kvalifikovala je sinoćnji događaj u centru grada kao pokušaj ubistva. Nastupile su dramatične scene nasilja dok je Nova 2024. godina tek započela.

Brzo su stigle i informacije iz Javne zdravstvene ustanove Bolnica, koje su otkrile da je pacijent primećen ranije noćas sa prostrelom ranom u stomaku i više povreda na donjim ekstremitetima. Nakon operacije, pacijent je hitno prebačen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Jutros je Policijska uprava Zvornik izdala zvanično saopštenje medijima, pružajući detaljnije informacije o incidentu:

„Policijski službenici Policijske uprave Zvornik preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela „Ubistvo u pokušaju“ i otkrivanju izvršioca. Policijskoj stanici Zvornik, 01.01.2024. godine oko 00,05 časova, je prijavljeno da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta na području Zvornika, od strane nepoznatog lica pucano iz vatrenog oružja u pravcu lica R.S. iz Zvornika, nakon čega se napadač udaljio u nepoznatom pravcu. Lice R.S. je zadobilo povrede i isto je nakon ukazane ljekarske pomoći u JZU Bolnica Zvornik upućeno na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Tuzla. Policijski službenici PU Zvornik, u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini su započeli sa vršenjem uviđaja i sa istim se nastavlja u  rijepodnevnim časovima. Sve dalje mjere i radnje u vezi sa navedenim krivičnim djelom se preduzimaju pod nadzorom nadležnog tužilaštva.”