Grujičić: Imamo bolji izborni rezultat

Nakon ponovljenih izbora u Srebrenici na 26 redovnih biračkih mjesta i dva biračka mjesta u odsustvu Mladen Grujičić kandidat za načelnika opštine Srebrenica sada je osvojio više glasova nego na izborima održanim 15. novembra.

“Ovo je sada još ubijedljivija pobijeda nego što je bila prvi put, ne zato što su pojedini Bošnjaci bojkotovali, nego zato što smo mi postigli bolji rezultat nego što je bio prvi put. Mi sada sabiramo glasove i ukupno sa onim priznatim glasovima to će biti preko 5.300 glasova što je za oko 100 glasova više nego što je to bilo prošli put, ali ono što je i važnije od svega toga jeste da su izbori sprovedeni bez ikakvih incidenata i bez ikakvih propusta na biračkim mjestima i to je ono što je pokazalo da je pravda pobijedila“, izjavio je Mladen Grujičić  za RTRS.

Prema njegovim riječima ovo je bila još jedna zloupotreba gradjana da Bošnjački političari opravdaju svoj neuspijeh.

“Obzirom da su ljudi shvaliti da Srebrenica mora ići naprijed da je ova politika koja ih je sve vrijeme vraćala unazad nastavila da to radi, ovi su političari potpisali svoj politički kraj“ rekao je Grujičić.

Podsjećanja radi, na osnovu odluke Centralne izborne komisije BiH od 2. februara danas su u Srebrenici ponovljeni izbori za načelnika Opštine i Skupštinu opštine Srebrenica.