Srebrenica: Dodjela plastenika

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Srebrenica da se prijave na Javni poziv za dodjelu plastenika dimenzija 3,5m x 9m x 2m ili folije za plastenik (maksimalna površina plastenika do 50 m2).

Pravo na učešće po ovom Javnom pozivu imaju socijalno – materijalno ugrožene osobe, mlade osobe ili uži članovi njihovih porodica sa područja opštine Srebrenica koje posjeduju vlastito poljoprivredno zemljište ili zemljište koje su uzeli u zakup u neposrednoj blizini stambenog objekta u kojem stanuju.

Rok za podnošenje zahtjeva je 11. septembar 2020. godine.

Cijeli tekst javnog poziva pogledajte na linku: JAVNI POZIV – PLASTENICI I FOLIJE ZA PLASTENIKE, a apikantima je dostupan i PRIJAVNI OBRAZAC koji trebaju popuniti i dostaviti na na adresu Opštine Srebrenica (Šalter sala) – Srebreničkog odreda b.b., 75430 Srebrenica, Mjesna kancelarija Skelani ili preporučeno poštom sa naznakom „Ne otvaraj – Prijava na javni poziv za dodjelu plastenika i folije za plastenike uz sufinansiranje u 2020. godini“.

Obrasci zahtjeva se mogu podići i u šalter sali opštine Srebrenica i Mjesnoj kancelariji u Skelanima od 08 do 16 h.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon broj: 056/445-539 ili u Mjesnoj kancelariji u Skelanima na telefon broj: 056/471-122.